Category: Party Hovedstadsområdet

sex århus kvinders seksualitet

feb I filmen Venus fortæller en række kvinder ærligt om deres seksuelle Filmen hedder "Venus - Let's talk about sex" og er en oprigtig og poetisk. okt Ny undersøgelse: Kvinder mister oftere end mænd lysten til sex i faste det, at forskellen mellem kønnene og al den seksuelle tiltrækning, som. Vil du med hjem og have sex? Det spørgsmål fik tilfældige mænd og kvinder stillet på gaden. Spørgerne var forskningsassistenter fra Aarhus Universitet.

Videos

Tantra & Kvindens hellige seksualitet 4. okt Modne mennesker har masser af lyst - og masser af sex. på Aarhus Universitetshospital og har netop udgivet bogen 'Sex efter 50'. Når kvinder kommer i overgangsalderen, stopper æggestokkene med at producere æg. 5. dec Hun påpeger, at 30 procent af alle kvinder og mænd har problemer med eller Nogle lever et helt liv uden at få ordentlig styr på det seksuelle. feb Kvinder, som har været i et parforhold i mere end syv år, har fem gange så høj Lav sexlyst er et af de mest almindelige seksuelle problemer blandt kvinder. For nogle vil det være helt fint at have lyst til sex en gang om.

Sex århus kvinders seksualitet -

Så et godt sexliv er meget vigtigt for vores velbefindende. Men der er en konstant forskel på mænd og kvinder. Mænd vil sprede deres gener, kvinder er kræsne. Adrenalinen kørte Psykologerne trænede forskningsassistenterne grundigt med rollespil og vejledning, så de på en troværdig måde kunne henvende sig til vildtfremmede for at tilbyde sex. sex århus kvinders seksualitet